Marokkaanse Poefen

Ronde Marokkaanse Poefen                    Vierkante Marokkaanse Poefen                XXL Marokkaanse Poefen

Onze collectie Marokkaanse poefen omvat een breed scala aan stijlen, kleuren en ontwerpen.

Marokkaanse poefen zijn meer dan alleen zitmeubelen; ze zijn een uitdrukking van vakmanschap, cultuur en comfort. Onze Marokkaanse poefen worden met de hand gemaakt door ambachtslieden in Marokko. Het vakmanschap dat achter deze poefen schuilgaat, is bewonderenswaardig. Elk stuk wordt zorgvuldig vervaardigd met behulp van technieken die generaties lang zijn doorgegeven.


Marokkaanse poefen zijn uiterst veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Ze dienen vaak als extra zitplaatsen in woonkamers of als voetenbankjes om uw vermoeide benen te rusten. Daarnaast kunnen ze dienen als salontafel of decoratief accent in uw interieur. Hun compacte formaat maakt ze ook gemakkelijk verplaatsbaar, waardoor u ze kunt aanpassen aan de behoeften van uw ruimte.

De poefen zijn voorzien van een ritssluiting en te bestellen zonder of met vulling. 
We hebben ze in verschillende vormen en maten, wij hebben Vierkante Marokkaanse Poefen, Ronde Marokkaanse Poefen en XXL Marokkaanse Poefen.

100% wol
100% uniek


Vulling

Wanneer u een marokkaanse poef bij ons online wilt bestellen, kunt u de keuze maken om deze tegen een meerprijs gevuld te laten bezorgen. Bij het kiezen van vulling voor onze poefen hebben we gezocht naar de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid. Polyether schuimvlokken hebben zich bewezen als een uitstekende keuze. Polyether schuimvlokken bieden een zachte en ondersteunende zitervaring. Ze passen zich aan de contouren van uw lichaam aan, waardoor u zich comfortabel kunt nestelen en ontspannen. Ze behouden hun veerkracht en vorm, zelfs bij regelmatig gebruik. Dit betekent dat uw poef jarenlang meegaat en zijn comfortniveau behoudt. Onze Marokkaanse poefen met polyether schuimvlokken zijn gemakkelijk te onderhouden. Af en toe opschudden en licht kloppen is meestal voldoende om de vulling gelijkmatig te verdelen en de poef er fris en pluizig uit te laten zien.


Het onderhouden van de Marokkaanse poef

Om ervoor te zorgen dat uw poef er op zijn best blijft uitzien en lang meegaat, is het belangrijk om deze op de juiste manier te onderhouden. Zo is het van belang om de poef regelmatig op te schudden om de vulling gelijkmatig te verdelen en te voorkomen dat de wolvezels samendrukken op bepaalde plekken. Plaats de poef niet in direct zonlicht, aangezien langdurige blootstelling aan de zon de kleuren van de wol kan vervagen. Als u per ongeluk iets morst op de poef, behandelt u de vlek onmiddellijk. Dep de vlek voorzichtig met een schone, droge doek om overtollig vocht op te nemen. Gebruik indien nodig een mild reinigingsmiddel dat geschikt is voor wol. Stofzuig de poef regelmatig om stof en vuil te verwijderen. Gebruik een zachte borstel of het meubelstukmondstuk om de wolvezels voorzichtig op te frissen. Doe dit met de laagste zuigkrachtinstelling om de vezels niet te beschadigen.

Door deze eenvoudige onderhoudstips te volgen, kunt u de levensduur en de schoonheid van uw Marokkaanse wollen poef behouden, zodat u er nog vele jaren van kunt genieten.