SHOWROOM

Wanneer kunt u langskomen?

Onze showroom is geopend op afspraak, ook kunt u instagram in de gaten houden wanneer wij aanwezig zijn om gezellig een keer binnen te wandelen. U vindt ons op vlasveen 50F te Roden.

Of u nu op zoek bent naar een uniek stuk om uw interieur te verfraaien, of gewoon wilt genieten van de wereld van nieuw en vintage, wij heten u van harte welkom. 


Tot binnenkort in onze showroom!

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom binnen te stappen en de verrassing tussen nieuwe woonaccessoires met prachtige vondsten uit kringloopwinkels u zal verbazen. 

* Mix van oud en nieuw: wij geloven dat schoonheid geen leeftijd kent. Onze showroom kenmerkt zich in de verzameling van nieuwe items die stralen van moderniteit, evenals kringloop parels met een geschiedenis en karakter. Dit mixen van stijlen en tijdperken creëert een uniek bezoek. 

* Milieubewustzijn: wij hechten waarde aan duurzaamheid en hergebruik. Onze kringloopvondsten zijn liefdevol gerevitaliseerd en klaar om een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen in uw huis. Het kiezen voor vintage en hergebruik is niet alleen stijlvol, maar ook milieubewust.

* Creatieve inspiratie: Onze showroom is een inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën om hun interieur te verrijken. Laat u verrassen door de onverwachte combinaties van kleuren, texturen en patronen, en ontdek hoe u uw persoonlijke stempel kunt drukken op elke ruimte.